tiistai 20. marraskuuta 2007

WinClub / WinCapita osa Jumalan suurta suunnitelmaa!





Jumalalla on monia keinoja auttaa meitä uskovia tässä kovassa maailmassa, jossa välillä tuntuu saatanan päässeen jo niskan päälle. Uskovat kautta maailman ovat saaneet todistaa niin ihmeparantumisia kuin muunkinlaisia Jumalan konkreettisia vastauksia rukouksiin.
Nyt Jumala on taas keksinyt uuden tavan helpottaa häneen uskovien raskasta vaellusta täällä maallisessa maailmassa. Hän on lähettänyt luoksemme profeetat tukemaan meitä uskossamme ja varsinkin kamppailussa maallisesta rahasta, jonka vallan alle niin monet meistä ovat joutuneet alistumaan.

Jumalan tahto on vapauttaa meidät palkkatyön pakosta, saatanallisen palkkatyön orjana olemisesta jotta voisimme käyttää aikamme ja voimamme hänen palvelemiseensa. Winclub tulee vapauttamaan meidät rahan vallasta, jotta voisimme työskennellä entistä paremmin hänen päämääriensä toteuttamiseen. Jotta voisimme levittää rakkautta ja uskoamme lähimmäisillemme ja olla näin osa Jumalan armeijaan taistossa saatanaa vastaan.
Winclub on kerho johon mukaan lähteneitten uskovien sijoitukset tuottavat Jumalan armosta ja hänen profeettojensa koodaamaan FXTraderin avulla. WinClub tuottaa sijoitusten pääoman moninkertaisesti vuosittain ja mahdollistaa palkkatyöstä irtautumisen.

FXTrader on hyvä osoitus Jumalan voimasta ja tieteen heikkoudesta sen alla. WinCLubin jatkuvasti voitollinen valuuttakauppahan on tiedemiesten ja muiden skeptikkojen mukaan mahdotonta. Sama tilanne toistuu myös esimerkiksi vakavasti sairaiden uskovaisten ihmeparantumisten kohdalla. Jumalalla on voima tehdä tieteellisestä mahdottomuudesta totta ja tällä kertaa hänen armonsa kohdistuu valuuttakauppaan käyttäen FXTraderin kehittäjiä ja WinClubin perustajia armonsa välikappaleena.

WinClub on esimerkki suuresta sydämestä ja lähimmäisenrakkaudesta. Jos ei-vanhurskas olisi saanut käsiinsä FXTraderin signaalien kaltaisen lahjan hän olisi pitänyt sen visusti itsellään. WinCLubin tilanteessa perustajat ovat seuranneet Jumalan tahtoa kanssaihmisten rakastamisesta ja jakavat hänen armostaan saadun rahantekokoneen meidän muiden uskovien kanssa.

Jumala ei kuitenkaan päästä meitä WInClubin jäseniä tälläkään kertaa ilman koettelemuksia. WinClubin jäsenyys vaatii vankkaa uskoa hänen korkeutensa hyvyyteen, sillä WinClubin jumalalta lahjana saamia valuuttakauppavoittoja ei tietenkään voi maallisin keinoin todistaa.
Raamattu lupaa, että lasten kaltaisten on Jumalan valtakunta. Ei siis tarvitse osata edes lukea ja ymmärtää monimutkaisia dogmeja ollakseen kelvollinen taivaaseen.

Opetuslapset tulivat Jeesuksen luo ja kysyivät: "Kuka on suurin taivasten valtakunnassa?" Silloin Jeesus kutsui luokseen lapsen, asetti hänet heidän keskelleen ja sanoi: "Totisesti: ellette käänny ja tule lasten kaltaisiksi, te ette pääse taivasten valtakuntaan. Se, joka nöyrtyy tämän lapsen kaltaiseksi, on suurin taivasten valtakunnassa. Ja joka minun nimessäni ottaa luokseen yhdenkin tällaisen lapsen, se ottaa luokseen minut. Mutta jos joku johdattaa lankeemukseen yhdenkin näistä vähäisistä, jotka uskovat minuun, hänelle olisi parempi, että hänen kaulaansa pantaisiin myllynkivi ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.Katsokaa, ettette halveksi yhtäkään näistä vähäisistä. Sillä minä sanon teille: heidän enkelinsä saavat taivaissa joka hetki katsella minun taivaallisen Isäni kasvoja." (Matt. 18:1-6, 10)


Kuten taivaan valtakuntaan pääsyn, niin myös WinClubissa menestymisen ehtona on lapsenomainen usko. Tämä on usko, joka kyseenalaista liikaa vaan uskoo Jumalan hyvyyteen ja WinClubiin täydestä sydämestään. Tämä ei ole helppoa, sillä saatanan lähettämät skeptikot tekevät kaikkensa uskomme horjuttamiseksi. Hyvä WinClubilainen ei kysy liikaa kysymyksiä siitä mistä rahat tulevat ja miten FXTrader toimii, vaan keskittyy elämään vanhurskasta elämää ja jakamaan lähimmäisenrakkautta. Jumala koettelee meitä aikansa, mutta lopulta, Jumalan päättäessä jakaa meille voittomme Clubista, me uskovaiset saamme palkkiomme ja pelastuksen rahan aiheuttamasta orjuudestamme.